ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Error message

Warning: Creating default object from empty value in views_many_to_one_helper->ensure_my_table() (line 794 of /home/mellow/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc).

BLOG

News

Βουτάμε στα βαθιά!

  • Παρ, 12/08/2011 - 16:34
  • Κατηγορίες:

Από 16 έως 28 Αυγούστου η ομάδα της mellow βουτάει στα βαθιά!

Επιστρέφουμε στην επιφάνεια τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, με περισσότερες δημιουργικές ιδέες!

Καλές διακοπές σε όλους!


	

Καλώς ορίσατε στη νέα μας ιστοσελίδα

  • Πεμ, 14/07/2011 - 18:55
  • Κατηγορίες:

welcome to our website mellow.gr

Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας ενός μικρού δημιουργικού γραφείου αποδεικνύεται συνήθως μια μικρή περιπέτεια. Λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο το συναισθηματικό δέσιμο με το θέμα, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές γίνονται ρουτίνα. Επιτέλους όμως η νέα μας ιστοσελίδα είναι έτοιμη και με μεγάλη μας χαρά – και αγωνία – σας την παρουσιάζουμε.

Στόχος μας είναι αφενός να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά μας, τη φιλοσοφία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Παράλληλα όμως θέλουμε να ξεκινήσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές ιδέες, σκέψεις, προβληματισμούς που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη δουλειά μας αλλά και κάποια case studies – δικά μας ή συναδέλφων που εκτιμούμε – μέσα από την ενότητα του blog.

Τέλος, επιθυμούμε πολύ να αποκτήσουμε μια πιο σταθερή επαφή μαζί σας μέσα από τη σελίδα μας στο facebook, στο twitter και στο behance. Κάθε σχόλιο, παρατήρηση, κριτική, απορία ή πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστούμε και θα χαρούμε να τα ξαναπούμε!


	

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!