ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Περιηγηθείτε σ' ένα Μουσείο από την Οθόνη του Υπολογιστή σας

Το Eικονικό Mουσείο είναι μια πολυμεσική εφαρμογή που έχει σαν στόχο να μεταφέρει την εμπειρία της επίσκεψης ενός μουσείου στην οθόνη του υπολογιστή. Αυτό καθίσταται εφικτό μέσω της Εικονικής Περιήγησης στον πραγματικό χώρο του μουσείου, της Πολυμεσικής Παρουσίασης των εκθεμάτων του και της Αυτόματης Ξενάγησης. Η εμπειρία μας τόσο στις πανοραμικές φωτογραφίσεις όσο και στο σχεδιασμό πολυμεσικών εφαρμογών μπορεί να μετατρέψει τη δημιουργία ενός εικονικού μουσείου σε μια εντυπωσιακή εμπειρία.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Περιηγηθείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας στο χώρο του Μουσείου σα να βρισκόσασταν εκεί χάρη στην τεχνολογία των φωτορεαλιστικών πανοραμικών εφαρμογών 360 μοιρών.

ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Mάθετε τα πάντα γύρω από τα εκθέματα μέσα από την πολυμεσική τους παρουσίαση με εικόνες, κείμενα, αφηγήσεις και βίντεο σχετικά με αυτά, κάτι που είναι αδύνατο στο φυσικό χώρο του Μουσείου.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Εκτός από την απλή περιήγηση, μπορείτε να επιλέξετε μια Αυτόματη Ξενάγηση και να απολαύσετε τα εκθέματα του χώρου ακούγοντας παράλληλα την αφήγηση του ξεναγού.

MUSEEO Virtual Museum

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακαλύψτε τώρα την εμπειρία της επίσκεψης ενός μουσείου από την οθόνη του υπολογιστή.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!