ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Φωτογραφικές παραγωγές

H τέχνη του να σαγηνεύεις το συναίσθημα των πελατών σου

Η διαφημιστική φωτογραφία είναι με διαφορά η πιο απαιτητική μορφή φωτογραφίας. Κι εμείς παίρνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας. Εμμονή στην τελειότητα της εικόνας, πιστή αναπαραγωγή του χρώματος και της υφής, απόλυτος έλεγχος στο φωτισμό, άρτιος επαγγελματικός εξοπλισμός και εξειδικευμένοι συνεργάτες, είναι μόνο μερικά από αυτά που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας.

Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία μερικές από τις πιο σύνθετες φωτογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα. Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πίσω από μια εξαιρετική διαφημιστική φωτογραφία κρύβονται μια έξυπνη ιδέα, η καλή επιλογή της σκηνής, ο μελετημένος και ακριβής φωτισμός, ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός και μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που φροντίζουν ώστε όλα να γίνουν σωστά και στο χρόνο που έχει οριστεί. Εμείς διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε όλα τα παραπάνω. Από μια μικρή προϊοντική φωτογράφιση μέχρι τις μεγάλες φωτογραφικές παραγωγές, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

H φωτογράφιση έργων τέχνης, όπως εκθέματα μουσείων, πίνακες ζωγραφικής ή εγκαταστάσεις σύγχρονης τέχνης αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία υψηλών απαιτήσεων. Χρειάζεται μεγάλη γνώση και εμπειρία, αλλά και τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό έτσι ώστε να μπορεί να αποδοθούν φωτογραφικά τα χρώματα, οι λεπτομέρειες και η γενικότερη καλλιτεχνική προσέγγιση του κάθε έργου. Η συνεργασία μας με μεγάλα μουσεία, οργανισμούς αλλά και μεμονωμένους καλλιτέχνες μας έχουν δώσει τα εφόδια για το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να παρουσιαστεί φωτορεαλιστικά και με ενιαίο τρόπο ένας εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος. Οι πανοραμικές εφαρμογές επιτρέπουν πλέον στο χρήστη τους όχι μόνο να δει το χώρο, αλλά και να περιηγηθεί εικονικά σε αυτόν παίρνοντας παράλληλα πληροφορίες για συγκεκριμένα σημεία του. Τα στελέχη της mellow, πρωτοπόροι στην Ελλάδα στο χώρο των πανοραμικών εφαρμογών ήδη από το 1991 μπορούν να αναλάβουν να απεικονίσουν και να αναδείξουν τους χώρους σας με τρόπο ξεχωριστό, όπως το έχουν κάνει σε δεκάδες διαφορετικές περιπτώσεις μέχρι σήμερα.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!