ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Διαδίκτυο

Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που χαιρόμαστε να χρησιμοποιούμε

Το διαδίκτυο αποτελεί την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό. Η παρουσία σας όμως στο διαδίκτυο δεν αρκεί από μόνη της για να κάνει τη διαφορά. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας αναζητούν χρήσιμο και εύχρηστο περιεχόμενο, που μπορεί να τους εξυπηρετήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ο στόχος μας δεν είναι να σας παραδώσουμε απλώς μια όμορφη ιστοσελίδα αλλά ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο για τη δουλειά σας.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μοναδικές ιστοσελίδες, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία που θα έχει κάθε χρήστης που θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας. Είτε πρόκειται για μια απλή μονοσέλιδη ιστοσελίδα, είτε για ένα e-shop με εκατοντάδες προϊόντα, η σωστή στρατηγική περιεχομένου, η απλή και φιλική πλοήγηση και ο προγραμματισμός πάνω στα web standards αποτελούν τα εργαλεία μας για την επιτυχία.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ένας επαγγελματίας σήμερα έχει διαχειριστεί πολλές και διαφορετικές εργασίες καθημερινά. Η ομάδα μας σας βοηθάει να αφιερώσετε το χρόνο σας στις πιο ουσιώδεις από αυτές, αναλαμβάνοντας για εσάς το φόρτο που συνεπάγεται η φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδα σας, όπως η επιμέλεια για τη διαρκή και ομαλή λειτουργία της, η συντήρησή της και η έγκαιρη ειδοποίηση για την ανανέωσή της.

ONLINE MARKETING

Για να είναι μια ιστοσελίδα επιτυχημένη, εκτός από σωστό σχεδιασμό χρειάζεται κι επισκέπτες. Σήμερα υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και κυρίως να δημιουργήσετε ένα σταθερό κοινό, όπως η βελτιστοποίηση του περιεχομένου της για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), η online διαφήμιση, τα κοινωνικά δίκτυα (όπως το facebook και το twitter), το email marketing. Η ομάδα της mellow μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας και να σας προτείνει τους τρόπους και τα μέσα για να πετύχετε αυτό το στόχο.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!