ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εταιρική Ταυτότητα

Μοναδικές Λύσεις για Ξεχωριστούς Πελάτες

Η εταιρική ταυτότητα είναι το σημείο εκκίνησης κάθε επικοινωνιακής προσπάθειας. Ο σχεδιασμός της οφείλει να εκφράζει τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρίας και να βοηθά στην αναγνώρισή της από το ευρύτερο κοινό.

Η μεθοδολογία μας στοχεύει στο να κατανοήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να σας προσφέρει ένα αποτέλεσμα αποκλειστικά σχεδιασμένο πάνω σε αυτές, ξεκινώντας από το σχεδιασμό του λογοτύπου και των εταιρικών εφαρμογών μέχρι τα εταιρικά έντυπα.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Για εμάς ο σχεδιασμός ενός λογοτύπου κρίνεται στις λεπτομέρειές του. Τίποτα δεν είναι περιττό και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Πίσω από κάθε καλή ιδέα κρύβονται πολύ καλά μελετημένες επιλογές, από τη χρωματική παλέτα και τη σωστή χρήση της τυπογραφίας μέχρι τον τρόπο εμφάνισης του λογοτύπου σε διαφορετικές εφαρμογές και διαφορετικά μεγέθη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Πολύ συχνά η πρώτη εντύπωση είναι και καθοριστική κι αυτό το γνωρίζει καλά ένας επαγγελματίας που ξέρει τη δουλειά του. Για εμάς αποτελεί πολύ σημαντική πρόκληση η άρτια προσαρμογή της εταιρικής ταυτότητας στην εταιρική κάρτα, το επιστολόχαρτο, το φάκελο και στις υπόλοιπες εφαρμογές της. Οι στόχοι μας δεν περιορίζονται μόνο στην αναγνωρισιμότητα αλλά και στην θετική συναισθηματική προδιάθεση που μπορούν αυτές να δημιουργήσουν σε έναν υποψήφιο πελάτη σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Ένα εταιρικό έντυπο, από μια απλή μπροσούρα μέχρι έναν προϊοντικό κατάλογο, έχει σαν κύριο στόχο να μεταδώσει ένα σαφές μήνυμα σε αυτόν που θα το διαβάσει. Εμείς σχεδιάζουμε έντυπα που στηρίζονται σε πρωτότυπες ιδέες, με διακριτικό design και ιδιαίτερη έμφαση στην αναγνωσιμότητα του περιεχομένου, έτσι ώστε να πετυχαίνουν το σκοπό τους και να δημιουργούν τις βάσεις μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του καταναλωτή και του επαγγελματία.

If you have done your research online, you will know that nearly every paper writing service is either too pricey, or they offer subpar or average papers you would have trouble presenting to your teachers and professors. Our research paper writing service believes that all academic writing should be affordable and accessible to all students in need of our help.
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!